Dags att kicka igång det här igen ordentligt. 

25 april, 2016 § 2 kommentarer

Jag har legat ganska lågt med detta ett tag nu men känner att nu är det dags att göra lite saker ordentligt igen med Rock Mot Cancer. 

Har under en ganska lång period endast gjort sporadiska insatser på grund av att mitt fokus har legat på andra saker den senaste tiden. Jag har lagt mycket tid på att hjälpa alla de flyktingar som har kommit till Vimmerby där jag bor numera så gott jag kunnat. Jag har också haft ett behov av att lägga mycket fokus på att jag själv ska må bra och orka med att engagera i mig i de saker som jag tycker är viktiga. För det är svårt att brinna för att hjälpa andra om man själv inte mår bra eller har energin att orka. 

Nu mår jag väldigt bra och har gjort det en längre tid nu och jag känner att det finns ett behov hos mig att lägga ner tid på att göra lite roliga arrangemang och andra saker med detta projekt nu. 

Arbetet jag har lagt ner på flyktingarna har varit väldigt givande och lärorikt för min egen del och förhoppningsvis så har det gjort någon slags skillnad också för dessa människor. Men det har också varit många tunga samtal och upplevelser som har tagit mycket på en mentalt. De har ju varit med om väldigt hemska saker och har haft behov att prata om detta med andra. Detta har gjort att man fått perspektiv på saker och ting och jag har fått många nya vänner under denna tid. Nu har många av flyktngarna flyttat till nya boenden runt om i Sverige, men några finns kvar i närheten och jag kommer att fortsätta att arbeta en del med i fortsättningen också. 

Men jag behöver göra detta igen känner jag. Rock Mot Cancer fyller i år fem år och har under dessa år alltid varit ett sätt för mig att göra roliga saker som samtidigt förhoppningsvis hjälper andra men som på många olika sätt har hjälpt mig att ta mig igenom allt jag har varit med om kring denna hemska sjukdom. 

Så vad har jag då för planer för framtiden? 

Jo i sommar kommer jag återigen få möjligheten att boka band och sköta en av scenerna på This Is Hultsfred och där försöka samla in lite pengar till insamlingen. Så har ni ett band eller spelar du musik på något sätt och vill komma och spela där, hör av er till mig om tips. 

Sedan jobbar jag för att få ihop ännu en samlingsskiva som är tänkt att släppas i samband med ett grymt femårskalas i november. Har en del band och artister som är klara att vara med men även har tar jag emot tips och idéer om ni vill vara med. 

Kommer även att behöva hjälp med lite sponsring för att bekosta skivan och för att göra lite nya tröjor och styra upp en fet fest i samband med att vi fyller fem år. Så har du ett företag eller som privatperson känner ett behov eller en vilja att bidra lite till detta så tveka inte att kontakta mig. 

Ni som känner mig vet hur ni kan få tag i mig. Annars så funkar det alltid att maila mig till rockmotcancer@gmail.com 

Nu kör vi så att det ryker igen. 

//Peter 

Annons

§ 2 svar till Dags att kicka igång det här igen ordentligt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Dags att kicka igång det här igen ordentligt. Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: