Nu har det gått två veckor snart.

28 november, 2011 § Lämna en kommentar

Har inte skrivit nått på hela helgen här men nu tänkte jag ta tag i det och uppdatera alla vad som har hänt på de två veckor som detta projekt har varit igång.

Det har hittills kommit upp i 252 gilla markeringar på Rock mot cancers Facebook sida, fortsätt gärna att sprida denna sida till era vänner.

Det har kommit in  6 337 kronor till insamlingen som du hittar här, där får ni också gärna fortsätta att bidra och berätta om för era vänner.

Det är i skrivande stund 796 stycken som varit inne och läst denna blogg.

Det är två bokade datum för konserter där det ska samlas in pengar, den första är på Dick Turpin den 17/12 med banden Thurneman och Marys Kids live på scenen. Den andra konserten kommer att vara på mitt jobb Black Sheep lördagen den 21/1-12 med bland annat Satans Töskör, Putikka, Stains Of Blue och ett eller två band till som inte är helt spikade ännu. Så skriv in dessa datum i era kalendrar.

Det planeras även fler konserter och även kanske en låt inspelning som om man vill kan få vara med och skriva texten till, så är du duktig på att skriva texter?? Maila in ditt förslag till rockmotcancer@gmail.com

Det får vara allt för denna gång. sätt igång nu och hjälp till all få alla dessa siffror bli fler och större.

Tack på förhand.

//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Nu har det gått två veckor snart.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: