Positiv vändning på allt.

29 november, 2011 § Lämna en kommentar

För en stund sedan ringde mamma och berättade att hon hade fått komma hem från sjukhuset efter att ha legat inne i flera veckor. Hon fick diagnosen akut Leukemi för exakt fyra veckor sedan och läkarna berättade att läget var allvarligt och att chanserna att bota detta var väldigt små. Men detta har vi ju hört förut när det gäller morsan och idag fick hon beskedet att Leukemin är borta trots alla dåliga odds. Hon har alltså ännu en gång slagit de dåliga oddsen och kan fortsätta kämpa vidare som den superkämpe hon är.

Hon är inte helt fri från cancern och kommer att fortsätta att få cellgiftbehandlingar framöver men återigen med lite bättre odds. Hon fortsätter alltså med sin livsglädje att förbluffa alla läkare och personal på sjukhusen och kämpar nu vidare.

Detta gör ju en självklart otroligt glad och jag kommer att fortsätta med detta projekt men nu kan man göra det med en mindre oros känsla och med mer glädje. För Cancerfonden behöver dessa pengar för att fortsätta hjälpa min mor och alla andra som drabbas av denna sjukdom.

Så kampen är inte över ännu, varken för mamma eller för mig men det ser just nu i alla fall lite ljusare ut.

//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Positiv vändning på allt.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: