Fan, skulle aldrig ha skrivit nått…

26 mars, 2014 § 1 kommentar

I natt så skrev jag om att det var jobbigt att bo så långt borta från pappa men blev genast glad nu på morgonen när jag fick mail om en massa grymma saker som donerats till auktionen. Men det är tydligt att man inte ska få vara glad någon längre stund här i livet för nyss så ringde syrran och berätta att pappa blivit sämre och är på väg tillbaka till sjukhuset igen så de kan hålla koll på honom bättre.

Pappa har blivit mycket svagare och innan de får tillbaka några provsvar så vet de inte hur allvarligt det är eller vad det beror på men jag känner att jag i alla fall måste åka upp till honom så jag får träffa honom innan konserten på fredag.
Det är tur att man har så grymma kollegor som löser så att man kan vara ledig med kort varsel.

Skulle det vara så att han är väldigt dålig så hoppar jag över konserten men den blir av oavsett så jag hoppas att alla går dit och har en trevlig oavsett om jag är där eller inte. Men min förhoppning är att vara på plats tillsammans med er alla som kommer.

//Peter

20130910-202540.jpg

Annons

§ Ett svar till Fan, skulle aldrig ha skrivit nått…

  • Ankan skriver:

    Har precis hittat hit, ska kolla igenom. Grymt arrangemang ,blir så glad när jag ser detta. Är själv en av de som drabbats av cancer så detta värmer extra. Hoppas din pappa blir bättre, skickar massor av energi till er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Fan, skulle aldrig ha skrivit nått…Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: