Vila i frid pappa, nu är även din kamp över.

27 mars, 2014 § 4 kommentarer

Strax för fem i morse somnade min pappa in stillsamt och utan smärtor. Han blev snabbt sämre bara på någon dag och nu är hans kamp över. Det är ganska typiskt att detta sker dagen innan mammas dödsdag, de gjorde ju allt annat tillsammans under hela sina liv tillsammans också.
Samtidigt som jag tycker allt detta är helt för jävligt så tycker jag det är skönt för pappa att han inte behövde lida och att min syster var med honom på slutet.
Själv sitter jag på ett tåg upp mot Sthlm och känner att det kan bli en lång resa med mycket funderingar och tankar. Vad ska man göra nu? Har ringt och meddelat några av de närmaste, vilket kan vara några av de jobbigaste samtalen man måste göra. För snart två år sedan var jag tvungen att göra samma samtal fast då om min mamma. Sedan har jag en konsert i morgon att styra upp, ska man gå på den? Sedan ska man också börja med att planera ytterligare en begravning. När ska man jobba igen, har ju en massa roliga projekt med ungdomar som man inte vill svika.
Ja det är mycket funderingar just nu helt enkelt och det är alltid lika skönt att få skriva av sig här.
Det jag är helt säker på just nu är att jag redan saknar min pappa och att jag kommer fortsätta med detta projekt för att göra mitt för att hjälpa till att samla in pengar till Cancerfonden så att någon klurig lirare snart kan hitta ett botemedel mot denna jävla sjukdom som jag börjar bli riktigt trött på nu.
Jag orkar inte med att förlora fler människor till denna jävla sjukdom oavsett om det mina egna nära och kära eller någon annans.
#fuckcancer

Ta hand om er och se till att skänka en peng nu till Cancerfonden.
Ingen kan göra allt men alla kan göra något.
Kram
//Peter

20140327-075222.jpg

Annons

§ 4 svar till Vila i frid pappa, nu är även din kamp över.

 • Gunilla Mellin skriver:

  Tänker på dej Nattis i denna svåra stund. Ha styrka och mod att kämpa vidare!!! Du och rock mot cancer e värdefullt!!!! Stora och många energikramar till dej och familjen

 • Veronica skriver:

  Känn inte att du sviker. Du ställer upp för så många och gör så otroligt mycket bra! Ta tid för dig själv att sörja, det behöver man. Jag beklagar sorgen 😦

 • Johan Wåhlin skriver:

  Fruktansvärt tråkiga nyheter Peter! Jag känner med dig och önskar dig all styrka i världen så du orkar kämpa vidare. För du skänker så mycket glädje och värme till dina medmänniskor och har ett hjärta av guld. Dina föräldrar var helt säkert stolta över det stöd du visade i deras kamp.

 • Tallee Savage skriver:

  Beklagar sorgen Peter / Kram Tallee Savage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Vila i frid pappa, nu är även din kamp över.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: