Lite om fredagens konsert och lite annat.

30 mars, 2014 § Lämna en kommentar

Att konserten på KGB skulle bli ganska jobbig visste jag redan direkt när vi bokade in datumet. Det va tänkt att det skulle vara en hyllningskonsert för Frida och att den 28/3 också var datumet då min mamma gick bort för två år sedan. Att dessutom min pappa somnade in dagen innan konserten gjorde ju saken lättare och jag va länge tveksam till att ens gå dit. Men jag är extremt glad att jag ändå valde att närvara på konserten så jag fick uppleva all kärlek och engagemang som va på plats denna kväll.
Jag fick även denna kväll äntligen träffa en massa människor som jag den senaste tiden bara haft mailkontakt med. Dessutom så var Cancerfonden på plats och hälsade på vilket betydde mycket.
Att det även var helt fullsatt och att flera personer inte kunde komma in är ju helt fantastiskt. Även fast det var trist att min syster med flera inte fick komma in.
Banden va helt grymma även fast jag villigt ska erkänna att jag inte såg så mycket på dem utan passade på att smita ut och få vara lite för mig själv då. Men jag har idag suttit och kollat filmerna från kvällen.

Nu har vi också fått upp alla saker på Tradera för auktionen som vi dragit igång. Jag har inte hunnit med att uppdatera allt på denna sida men allt finns som sagt i alla fall på Tradera så det är vara att gå in och buda och sprid gärna auktionen så att så många som möjligt får se denna.

Nu sitter jag på tåget hem mot Vimmerby för att jobba några dagar innan det är dags att åka till Solna igen på torsdag för att planera begravningen och allt annat trist som måste göras 😟

////Peter

20140330-185841.jpg

20140330-185906.jpg

20140330-185824.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Lite om fredagens konsert och lite annat.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: