Idag har det gått två veckor.

10 april, 2014 § Lämna en kommentar

Har svårt att fatta att pappa inte är med oss längre och att det redan har gått två veckor sedan han gick bort.
Jag har inte skrivit så mycket här sedan dess för jag har helt enkelt inte orkat. Men jag måste säga att jag är extremt tacksam för allt stöd jag har fått de senaste veckorna. Folk ringer, skickar sms, mailar eller skriver på Facebook och det uppskattas nått enormt. Det har inte varit två lätta veckor men det börjar kännas bättre och bättre i alla fall.
Jag är också tacksam för att jag har haft mycket att göra med auktionen och kommande konserter med Rock mot cancer. Det gör det hela lite lättare att hantera allt.
Jag är också väldigt tacksam för mina arbetskamrater som ställer upp och låter mig fara fram och tillbaka till Sthlm hela tiden.
Så tack alla som finns där.

Den 22/4 så är det dags för begravning i Solna kyrka klockan 10.30 och det är nästa tunga grej att klara av. Helgen innan den känns det bra att ha fyra konserter på tre dagar att klara av så man slipper tänka så mycket på det som komma skall.
Så jag hoppas att få se mycket folk på KGB under påskhelgen och på Göta källare den 20/4.

Ta hand om er och glöm inte att gå in och buda på alla grymma saker som finns på Tradera. Ni hittar länken här till höger på denna sida.
Kram
//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Idag har det gått två veckor.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: