Lite tankar och funderingar.

17 april, 2014 § 2 kommentarer

Det har hänt mycket senaste dagarna och mer blir det. 

Vi är nu i sluttampen av auktionen som vi började med den i slutet av mars och den har ju gått ganska bra måste jag säga. Slutsumman  kommer att landa på runt 105.000 kronor efter att vi har betalat Traderas avgifter. Troligtvis lite mer, men det är ändå en sjukt bra summa måste jag säga som kommer att sättas in till Cancerfonden. Detta hade inte varit möjligt utan alla som har samlat in, donerat, budat, gjort reklam, donerat kartonger och bubbelplast, paketerat, skickat iväg alla dessa saker som har gjort att vi har fått in denna summa.
Stort tack till alla er som gjort detta, nämner inga namn så jag inte glömmer någon. Men ni vet vilka ni är.  

Majoriteten av pengarna kommer att hamna på insamlingen i Fridas namn och resten till Rock Mot Cancers insamling, men allt går ju direkt till Cancerfonden hur som helst och det är det viktigaste. Känns extremt bra att bara vara en del av detta och jag känner mig väldigt stolt och nöjd med vad vi har åstadkommit tillsammans. Måste ge lite extra cred till Mikaela och alla på KGB som har dragit ett stort lass i detta projekt och de som jag huvudsakligen har haft kontakt med kring detta. Ni är grymma helt enkelt. 

Nu är det ju alltså snart påskhelg vilket brukar innebära familjemiddagar och sådana saker, hade varit gott och trevligt med en påskmiddag med mamma, pappa och syster med familj. Detta är tillfällen som jag inte alltid har tyckt var lika roligt alltid men som jag nu kommer att sakna något enormt. Har ju syrran och hennes familj kvar i alla fall och ser fram emot att få träffa dem helgen i alla fall. Men den mesta av min tid denna helg kommer att spenderas på KGB eftersom vi kör tre konserter där fre-söndag och på söndagen ska jag även hinna med Göta Källare som också arrangerar en Rock Mot Cancer konsert. Det känns bra att ha saker att göra under helgen så man kan försöka glömma vad man saknar lite. Så jag hoppas att det kommer många vänner och extremt många andra också dessa kvällar så det blir en trevlig påsk oavsett. Men efter jag har klarat av dessa fyra konserter så kommer måndagen gå åt till att vila upp mig för att sedan stärka mig inför Pappas begravning på tisdag som kommer att bli en ännu en tuff prövning. 

Jag har denna vecka också skickat ut ett pressmeddelande efter mycket övertalning som resulterat i en radiointervju i P4, intervju med Vimmerby lokaltidning och ett inslag i SVTs Smålandsnytt som kommer att sändas på måndag. Jag gör ju absolut inte detta för att få uppmärksamhet utan kan till och med tycka att det är jobbigt med den uppmärksamhet jag redan får men ibland måste man bita i  det sura äpplet och göra det som gynnar insamlingen bäst. Detta kommer förhoppningsvis öka mina chanser att knyta lite kontakter med folk här nere i de småländska skogarna så jag kan sprida detta utanför Sthlms gränser också. 

Här kan ni lyssna på radio intervjuven om ni vill, spola fram en timme och fyrtioen minuter bara. 

Här har ni tidningsartikeln också. 

Bild

Hoppas ni alla får en trevlig påsk och att ni har tid och möjlighet att komma förbi på minst en av kvällarna på KGB eller Göta Källare. 

Ta hand om och #fuckcancer

//Peter 

Annons

§ 2 svar till Lite tankar och funderingar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Lite tankar och funderingar.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: