Börjar landa lite.

5 maj, 2014 § Lämna en kommentar

Nu va det ganska länge sedan jag skrev här så jag tänkte att det var dags igen. Det var ett par intensiva dagar över påskhelgen med fyra konserter, avslutning på auktionen och tills sist pappas begravning. Allt detta blev lite för mycket tydligen och under lördagens konsert på KGB slutade med att kroppen sa ifrån och jag fick spendera natten på sjukhuset. Det va inga fysiska fel på mig utan det var helt enkelt för mycket på en gång. Så nu har jag efter pappas begravning varit hemma i Vimmerby och bara tagit det lugnt och vilat upp mig. Jag har ägnat en massa tid åt mig själv och åt eftertanke som alla har rekommenderat. Jag kan väl erkänna att jag har jobbat lite med detta projekt också men under väldigt lugna former. Det blir inga konserter innan sommaren uppe Stockholm som jag är med och styr i alla fall däremot blir det en konsert på mitt gamla jobb Black Sheep som några ungdomar styr upp tillsammans med personalen där. Och det kommer att bli en konsert här i Vimmerby nu i Maj som några ungdomar här styr upp. Men förutom det så tar jag set lugnt 😀.

Just idag är en lite jobbig dag eftersom det skulle ha varit mammas födelsedag idag och sådan gör att man alltid blir påmind om vad man saknar men bortsett från det så börjar jag känna mig hyfsat på banan igen och njuter av lugnet i de småländska skogarna. Det är rätt skönt att fokusera på jobbet och ingenting annat.
Men om ni tror att jag kommer fortsätta att vara en soffpotatis för alltid så tror ni fel. Jag har många roliga och stora planer för sommaren och hösten så håll utkik och var beredda på vad som komma skall.
Ta hand om er allihopa.
#fuckcancer
//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Börjar landa lite.Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: