Spelning på Black Sheep 15/5

12 maj, 2014 § Lämna en kommentar

Vi i Meeting Mander blev tillfrågade om att arrangera ett Rock Mot Cancer på Black Sheep i Solna och rikta eventet mer mot ungdomar, eftersom att de flesta av Peters arrangemang är för 18+ vilket dessutom gjorde det svårt för oss själva att spela på något utav Rock Mot Cancer spelningarna eftersom att inte alla i bandet är 18 år.

Så då fick vi själva arrangera en spelning. Vi bestämde oss för att göra det här eftersom att det lät väldigt roligt och att man skulle få mer erfarenhet om att arrangera event och sådant. Och samtidigt som vi har kul med allt det här så kan vi samla ihop pengar till Cancerfonden och kanske till och med rädda liv. Det tyckte vi lät bra, att ha kul samtidigt som vi gör något bra.

Det är vi (Meeting Mander), The Alfas och Savannah Penguins som kommer att lira under kvällen. Konserten är den 15/5 på Black Sheep och allt börjar kl 19.00 och inträdet kommer att ligga på 40kr.

Vi har lyckats att få några sponsorer till kvällens event. De är Loka, Jelly Belly och Självförsvarsskolan. Vi kommer att ha 2 kiosker öppna under kvällen och där kommer vi bland annat att sälja produkter som vi har fått av Loka och Jelly Belly.
Och som vanligt så går alla pengar som vi får ihop oavkortat till Cancerfonden.

Och på det sättet så hoppas vi på att samla ihop en bra summa pengar till Cancerfonden men även att alla ska ha en grymt rolig kväll och lyssna på bra musik.
//Adam i Meeting Mander

Bild

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Spelning på Black Sheep 15/5Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: