En av mina tuffaste dagar någonsin som arrangör..

7 maj, 2015 § Lämna en kommentar

Att få beskedet att man inte får vara på ställe som man har planerat att ha sin konsert på i en och en halv månad att vara på dagen innan ställer till vissa problem.
Vi lunchtid idag fick jag mail från Underbara bar att vi inte får vara där och ha våran releasefest hos dem, jag kommer inte gå in på anledningarna förutom att de inte ligger så högt i kurs hos mig just nu. Men jag tjänar ingenting att smutskasta dem heller så det får vara en grej mellan oss.
Så istället för att fortsätta bråka med dem så gav jag mig fan på att hitta ett nytt ställe att arrangera relaesefesten på, vilket jag dock trodde va helt omöjligt med så kort varsel.
Men det tog ungefär lite mindre än två timmar så var ett nytt ställe och allt med backline och PA fixat tack vare hjältar som ställer upp för den goda sakens skull. Sedan var et bara att sätta igång att jaga ljudtekniker, lastbil, chaufför och bärhjälp för att få ihop allt detta. Sedan skulle man samtidigt få tag i alla banden och se till att detta sprids till alla som kan tänkas vilja komma så att de beger sig till rätt ställe.
Tack vare mångas goda vilja, hjälp och en jävla massa tur så är nu allt detta klart, nästan i alla fall..

Jag har nu nästan ingen röst kvar efter att ha pratat i telefonen hela eftermiddagen och kvällen men känner mig ändå nöjd att det i alla fall blir en releasefest och konsert imorgon.

Detta innebär dock att det blir lite mindre än planerat och att jag inte kan garantera att alla kommer in i fall det blir mycket folk men jag hoppas att alla får plats och fortfarande vill komma och fira denna skiva och framförallt köpa skivan.

Vid midnatt om någon timme så ska skivan finnas uppe på Spotify och iTunes med mera så då kan ni börja lyssna på den redan då eller köpa den digitalt men som ni alla vet är det alltid tuffast med en riktigt skiva.

Så nu ska jag försöka att varva ner lite så jag kan sova några timmar innan jag beger mig upp mot Solna tidigt imorgon bitti.

Men jag hoppas att jag får träffa alla mina vänner och alla ni andra som kan tänkas läsa detta imorgon på Bistro Grenoli i Solna.

//Peter 11086558_10203366745881690_1116713760_o

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande En av mina tuffaste dagar någonsin som arrangör..Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: