Ett otroligt svängigt dygn….

4 augusti, 2016 § Lämna en kommentar

Det va länge sedan jag skrev något här men nu måste jag skriva av mig lite igen för det senaste dygnet har varit otroligt svängigt för min del. 

Igår kväll så hittade jag en knöl i magen och det satte igång tankarna direkt. Så natten har det vridits och vänts och alla värsta tänkbara scenariom har bearbetats. Det blev inte mycket sömn för min del men är det något jag har lärt mig under alla dessa år så är det att kolla upp saker och ting direkt. 

Direkt när den lokala sjukhuscentralen öppnade telefonmottagningen i morse så ringde jag och fick en tid bara två timmar senare. 

Läkaren gjorde en snabb undersökning och trodde att det inte var något farligt men kunde inte avgöra helt klart bara genom att känna på den. Så nu väntar en ultraljudsundersökning inom en förhoppningsvis snar framtid för att få klara besked vad det är för sorts knöl. 

Jag känner mig lite lugnare men tankarna har snurrat hela dagen kring detta trots allt. 

Efter läkarbesöket så fick jag en stund att strosa runt och äta lunch på Astrid Lindgrens Näs tillsammans med mina föräldras bästa vänner som numera fungerar som mina bonusföräldrar. Det är otroligt fint att ha en sådan oas att besöka och rensa huvudet på. Har ni inte varit där så är det helt klart värt ett besök. 

Det gav mig lite extra energi för att orka med att genomföra en konsert i Vimmerby i Rock Mot Cancers namn under kvällen. 

Under denna konsert så har mina tankar svängt från de allra jobbigaste till ren glädje över att få se så sjukt bra livemusik och samtidigt samla in pengar till Cancerfonden. 

Under kvällen upptäckte jag även att det satts in en massa pengar för typ två månader sedan tack vare att en kompis och hans vänner hellre ville att folk skulle bidra till detta istället för att köpa en massa presenter. Det blev man ju glad över. 

Så nu är vi uppe i över 390 tusen insamlade kronor till Cancerfonden. Och inom kort ska det sättas in mer pengar tack vare Boston Clothings hjälp och kvällens konsert så då passerar vi 400 tusen gränsen 😊

Nu sitter jag här på balkongen och skriver av mig lite och försöker att landa efter denna händelserika dag. 

Om två veckor kör vi konsert igen på This Is Hultsfred festivalen så ta och köp er en biljett till Sveriges mysigaste festival och kom och se en massa bra band både på vår scen och på alla andra scener. 

Det kommer snart ett inlägg om alla banden som spelar där. 

Här kommer lite bilder från dagen. 

Ta hand om varandra ❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Ett otroligt svängigt dygn….Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: