Det här med årsdagar….

26 mars, 2017 § Lämna en kommentar

Imorgon måndag är det tre år sedan min pappa somnade in efter kort kamp mot cancern. På tisdag är det fem år sedan mamma gjorde detsamma efter en betydligt längre kamp mot samma sjukdom. Det är tufft att dessa dagar kommer efter varandra eftersom det väcker en massa tankar och känslor inom en. 

Jag har precis varit ute på en promenad i solen här i Vimmerby och haft ett långt samtal med min allra äldsta vän. Gick förbi minneslunden och ägnade en tanke åt mina föräldrar och kände att jag måste skriva av mig lite här för det var länge sedan nu. 

Det känns sjukt att det har gått så lång tid redan och att man saknar dem lika mycket fortfarande. Jo jag har lärt mig att leva mitt liv och gått vidare precis som de båda hade velat men det finns så mycket jag skulle vilja dela med dem om vad som har hänt under de åren de inte varit med oss. 

Jag skulle vilja berätta om alla roliga saker som jag har gjort med Rock Mot Cancer, om kärlek och kärleksproblem, om roliga stunder och mindre roliga stunder på jobbet och så mycket annat som man får vara med om i livet. Men nu är det som det är och jag hoppas de håller koll på mig vart de nu befinner sig tillsammans. 

Det finns också lite roliga saker att rapportera, nämligen att jag jobbar på för att göra en ny samlingsskiva med Rock Mot Cancer och det är redan några riktigt fina artister som har tackat ja att vara med på denna vinyl som släpps någon i år. Så håll utkik efter mer info. 

Det känns redan bättre nu när man fått skriva av sig lite vilket denna sida alltid har hjälpt mig med genom åren. 
Ta hand om varandra och om er själva. 

Kärlek!! 

Peter 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Det här med årsdagar….Rock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: