Never ending story

14 augusti, 2017 § Lämna en kommentar

I helgen somnade ännu en person in efter att ha kämpat mot cancer. Denna gång en man som varit min fritidsledare när jag själv va kid och senare den person som fick mig att få en anställning i Solna som fritidsledare själv. Jag har mycket att vara tacksam för att just han har varit en del av min uppväxt som liten och i min utveckling som fritidsledare.

Under förra veckan fick jag besked om ytterligare en person som har kämpat länge mot sin cancer har blivit mycket sämre. Det jag har lärt mig av alla år med cancer i mitt liv är att man aldrig ska ge upp men det känns som detta aldrig tar slut.

Hur länge ska man orka med allt detta? När ska de hitta en lösning på denna hemska sjukdom? Det är mycket frågor som ständigt snurrar i ens huvud.

I fredags ordnade jag en Rock Mot Cancer konsert i Solna vilket alltid är lika roligt men vid varje tillfälle jag ordnar något så får man höra någons eller några historier kring cancer. En del positiva andra inte och så är det ju med allt här livet tyvärr.

Oavsett hur jobbigt det är med alla grejer som händer i sitt eget eller andras liv kring cancer så kommer jag fortsätta kämpa för att göra mitt i alla fall för bidra till Cancerfonden.

Men ibland känns det tufft men aldrig lika tufft som för dem som faktiskt kämpar mot sjukdomen själva. De är de sanna hjältarna och jag försöker bara bidra med det jag kan.

Ta hand om er och de som ni har nära och har ni chansen att sprida lite kärlek till någon så gör det direkt. Man vet aldrig när man får chansen igen.

Kram på er 💕

//Peter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Never ending storyRock mot Cancer.

Meta

%d bloggare gillar detta: